Skip to content Skip to footer

Bands 2024

Hit på hit
100%
Klar-parat syng-med
100%
Glæd jer!
100%

G

ode nyheder til alle musikelskere! Det velkendte danske duo, Poul Krebs og Michael Falch, også kendt som Krebs&Falch, er klar til at indtage scenen i Frederikshavn den 8. juni 2024. Efter en overvældende efterspørgsel på deres udsolgte akustiske duotur i foråret, tager de nu på sommertur med et stjernespækket band. Med sig har de Troels Skjærbæk på bas, Mikkel Reumert Damgaard på keys, Vicky Singh på guitar, og Peter Dombernowsky på trommer.

Denne sommertur byder på noget helt særligt, hvor Krebs&Falch og deres band vil fremføre deres største hits i nye, friske arrangementer. Koncerten i Frederikshavn bliver en unik udendørs oplevelse.

Udover at bringe deres klassikere til live på nye måder, har Krebs&Falch også udgivet en ny single, ‘Kalder drømmene tilbage’, i forbindelse med turnéen. Dette er din chance for at opleve Krebs&Falch live, og mærke magien fra en af Danmarks mest elskede musikduoer. Sæt kryds i kalenderen og gør dig klar til en uforglemmelig aften med Krebs&Falch i Frederikshavn!

Biography

Rock i Frederikshavn lørdag den 8. juni 2024. Velkommen til årets fedeste fest på Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn. Vi ses!