Skip to content Skip to footer

Kom med i Medhjælper Facebook-gruppen

Bliv en del af vores Medhjælper Facebook-gruppe og få vigtige information, gode tilbud og et godt fællesskab ...

Klik på knappen herunder og anmod om at blive medlem af gruppen.

Meld dig som frivillig medhjælper UNDER koncerten

På koncertdagen skal der løses mange opgaver. Opgaverne kan variere og du vil få sved på panden, men vigtigst af alt vil vi få nogle hyggelige timer sammen.
Vælg de opgaver og tidspunkter, der passer dig bedst i formularen herunder - og send den afsted. Du må gerne vælge mere end én vagt.

Så hører du fra os inden længe!

HEGNSVAGT:

Info: Som hegnsvagt er du en del af vores sikkerhedsteam og derfor er du med til at give vores gæster en god og tryg oplevelse. Man vil gå sammen 2 og 2. Der vil være mulighed for at have en walkie, så du altid kan komme i kontakt med vores profesionelle vagter. Opgaverne kan variere fra at stå og tjekke armbånd og gå langs hegnet rundt pladsen.
_________________________

SYLLES CORNER:

Info: Som hjælper i Sylle corner, som er en af vores VIP opråder skal du servicere vores gæster, samt sørge for området er pænt og ryddeligt. Aftenvagten sørger for at borde og bænke er slået samme inden vagten slutter.
_________________________

INDGANG:

Info: Som en del af vores indgangsteam er du den første vores gæster møder. Din opgave er at scanne billetterne og ser/klippe armbånd. Mange af vores gæster har købt drinks og øl billetter der skal afhentes. Det er også din opgave at henvise dem til teltet ved indgangen hvor det vil ske. Du vil møde mange glade og berusede gæster - så tag det med et smil.
_________________________

GARDEROBE/ARMBÅND:

Info: Ved denne vagt vil du være en del af 2 arbejdsgange og der vil være mulighed for afveksling. Vores gæster har mulighed for at aflevere jakker og tasker i garderoben, det har vores frivillige der arbejder på dagen også gratis. I armbåndsteltet sælges der armbånd til dem der ønsker at forlade pladsen.
_________________________

HÅNDTERING AF SCENE:

Info: Hårdt fysisk arbejde hvor kunsternes grej skal flyttes fra lastbilerne til scenen og retur igen. Til gengæld er der mulighed for pauser mens musikken spiller.
_________________________

BARVAGT

Info: Rundt om på pladsen har vi forskellige barer med forskellige miljøer. Her er det vigtigste job at servicere med et smil og give vores gæster en god oplevelse. Dem der møder ind til første vagt vil opfyldning af baren også være en del af jobbeskrivelsen, på samme måde som nedpakning og oprydning hører til dem der er på vagt sidst på dagen. Barerne har i år 2 forskellige startstidspunkter. Vagter i Bar nord og syd på gårdspladsen starter kl. 11.00, men alle bar vagter på forpladsen, fx appelsinbaren, Royalbaren og hestefolden mfl. starter kl. 10.00. Har du et specielt ønske til hvilken bar eller specifikke personer du gerne vil stå med, så skriv det i bemærkningsfeltet og der vil blive taget hensyn til det.
_________________________

OPRYDNINGSHOLD

Info: Vores oprydningshold går rundt på pladsen og samler affald og tømmer bordene for diverse affald. Samler kander og krus der er blevet efterladt.
_________________________

CHILIKANON:

Info: Her har vores gæster mulighed for at købe mad. Maden er lavet, den skal holdes varm og serveres.
_________________________

CATERING-TELT:

Info: Her kan vores gæster købe mad. Der er det fast hold i teltet, som du som frivillig skal hjælpe med at tilberede diverse mad, samt tage i mod ordre og betaling.
_________________________

Herunder skal du udfylde dine kontaktinformationer

Når du har udfyldt det hele, så skal du trykke "SEND"

Find et ledigt medhjælperjob

FØR KONCERTEN

Vi søger robuste og arbejdsomme folk, der kan li' at få sved på panden!

UNDER KONCERTEN

Vi søger smilende og arbejdsomme folk, der kan li' at gøre andre folk glade!

EFTER KONCERTEN

Vi søger robuste og arbejdsomme folk, der kan li' at få sved på panden!