Skip to content Skip to footer

Bands 2024

Americana, rock og country
100%
Smukke ballader og rå guitar
100%
Glæd jer!
100%

I

 Jesper Nielsen Band er vi samlet om kærligheden til den gode sang. Vi vil gerne formidle vores musik og tekster på en måde, hvor publikum føler, de er venner, der bliver taget med og taget godt imod. Vi har alle spillet musik i flere år, og har her i bandet fundet sammen om den original-musik, som vi alle brænder for med rødder i songwriter, americana, rock og country.
Vi leverer smukke ballader, rå guitar og flerstemmigt kor. Jespers tekster er på én gang dybt personlige, men samtidig noget som vi alle kan forholde os til.
De fortæller om et levet liv med rifter og sår, med glæder og forelskelse og med misbrug og afsavn. Sangene berører flygtige følelser og op- og nedture til et soundtrack, der kunne høre til en road movie om en tur fra Klitmøller til København – eller fra Californien til North Carolina.
Musikken står på skuldrene af amerikanske sangskrivere som Springsteen, Tom Petty, Ryan Adams, danske Jacob Dinesen og svenske Kent.

12. maj 2023 udgav vi vores første album ”Shivers, Shakes and Heartbreaks” på vinyl og digitale musiktjenester og vi fejrede bl.a. udgivelsen med en totalt udsolgt koncert på spillestedet Maskinhallen i Frederikshavn, hvor også TV2 Nord kiggede forbi og lavede et indslag.

Bandet består af:
Jesper Nielsen: Vokal, guitar, mundharpe
Dan Andreassen: Bas, vokal
Morten Smedegaard: Trommer, guitar, vokal
Johannes Vittrup: Guitar
Severin Kammersgaard: Vokal

Links:
Jesper Nielsen Band på streamingtjenester: Klik her

Indslag fra TV2 Nord fra releasekoncert: Klik her

Anmeldelse af koncert 12. maj: Klik her

Biography

Rock i Frederikshavn lørdag den 8. juni 2024. Velkommen til årets fedeste fest på Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn. Vi ses!