Skip to content Skip to footer

Bands 2024

Dansktop
100%
Syng-med-garanti
100%
Hit-parade
100%

B

irthe Kjær har i årtier været en strålende kilde til glæde gennem sin sang. Hendes musikalske rejse begyndte tilbage i 1960’erne som en del af SUNSHINE TRIOEN, hvor hun sammen med to drenge turnerede rundt i Jylland. I 1968 brød hun igennem med sin første single “ARRIVEDERCI FRANZ,” der straks indtog førstepladsen på den nyetablerede “Dansktoppen.” Dette markerede begyndelsen på hendes professionelle musikkarriere, hvor hun forlod sin banklæreplads.

I løbet af årene kom en række Dansktophits, herunder sange som “SOMMER OG SOL,” “TENNESSEE WALTZ,” og “DEN KNALDRØDE GUMMIBÅD,” som stadig er elsket i dag. Gennem 80’erne og 90’erne fortsatte Birthe med at levere hits som “AV MIN ARM,” “ALLE VERDENS GLÆDER,” “DEN FØRSTE DAG I RESTEN AF MIT LIV,” “MONTMARTRE,” og “SOM EN FUGL I DET FRI,” sidstnævnte sikrede hende endda en Grammy.

I 2012 dannede Birthe “Feel Good Band,” som har glædet publikum med hendes mest populære sange. Hendes 50-års jubilæum i 2018 blev markeret med 22 udsolgte koncerter i hele landet.

I de senere år har Birthe Kjær fortsat med at optræde med Feel Good Band om sommeren, tage på “plejehjemstourné” med sin pianist Mickey Pless og sprede juleglæde i kirker med Mickey Pless’s trio. I 2022 optrådte hun for et stort publikum på Fredagsrock i Tivoli, og i 2023 fejrede hun sin 75-års fødselsdag med flere festivaloptrædener.

I 2024 begynder Birthe Kjær året med en række koncerter som gæstesolist hos Slesvigsk Musik Korps, også kendt som SMUK, på deres Nytårskoncert turné rundt i landet. Birthe Kjær fortsætter med at inspirere og underholde publikum med sin uforglemmelige stemme og karisma, og hun er stadig en stærk kraft i musikverdenen.

Biography

Rock i Frederikshavn lørdag den 8. juni 2024. Velkommen til årets fedeste fest på Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn. Vi ses!