Skip to content Skip to footer

Bands 2023

Folk-rock
100%
Nærvær
100%
Syng-med-garanti
100%

Som det brusende Vesterhav er Jonah Blacksmith stormet frem på den danske musikscene, og bandet fortsætter succesen, når de indtager Rock i Frederikshavn 10. juni.

Både publikum og anmeldere er blevet blæst bagover af Jonah Blacksmiths nordjyske charme og store dynamiske lyd, som hvis de havde stået ude i blæsten ved Thys vestvendte kyst – og til efteråret er Jonah Blacksmith endnu en gang klar til at imponere, når bandet giver koncert den 10. juni 2023 på Knivholt Gårdspladsen i Frederikshavn.

Siden 2014 har bandet udgivet hele 4 albums, og med deres single House On Fire, som udkom i efteråret 2021, markerede de deres store gennembrud på den danske musikscene.

Sangen opnåede en tredjeplads på den officielle danske Airplaychart, og for nylig har den fået guld hos IFPI Danmark. Der er heller ingen tvivl om, at Jonah Blacksmith har stjålet nordjydernes hjerter, og de har spillet en perlerække af udsolgte koncerter i hele Danmark.

Nordjysk hygge og nærvær i fokus
De to brødre, Simon og Thomas Alstrup, som står solidt plantet i fronten for syvmandsbandet fra Thy, har i deres planlægning af den kommende turné haft fokus på at skabe en helt unik koncertoplevelse for publikum. Brødrene håber på at skabe en følelse af fællesskab hos publikum gennem den sårbarhed, som de har skabt deres musik med.

Biography

Rock i Frederikshavn lørdag den 10. juni 2023. Velkommen til årets fedeste fest på Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn. Vi ses!