Skip to content Skip to footer

Bands 2023

Rockmagi
100%
Intens koncertoplevelse
100%
Syng-med-garanti
100%

Direkte ind på 1. pladsen på albumhitlisten.

Jacob Dinesen fik i 2016 sit helt store gennembrud. Med indspilningen og udsendelsen af 2. album ”Brace Against The Storm” blev publikum og medierne for alvor opmærksomme på den nye stemme i dansk rock/pop/folk/roots.

Albummet sprang ved udgivelsen, direkte ind på 1. pladsen på den danske albumhitliste.

De tre singles fra albummet havde i flere måneder i forvejen været blandt de absolut mest spillede på Danmarks mest lyttede kanal DR P4.

23. februar startede Jacob Dinesen på sin 2017 tour. De 28 koncerter som blev spillet før sommeren dette år, var længe inden tourstart udsolgte. ialt blev det i debutåret 2017 spillet 85 koncerter

Efterfølgende har Jacob Dinesen med sit band spillet i hundredevis af koncerter primært i Danmark, men også i Tyskland, Norge og Sverige.

Med på setlisten til Rock i Frederikshavn har Dinesen sangene fra sit femte studiealbum The Joker’s Hand, hvor han bevæger sig i en markant mere rocket retning. Anerne og det musikalske ophav kan og vil han ikke løbe fra, hvilket er helt tydeligt på albummets titelnummer The Joker’s Hand. Denne sang er en smuk duet mellem Jacob og hans musikalske lærermester og gode ven, den anerkendte britiske folk-musiker Allan Taylor.

Biography

Rock i Frederikshavn lørdag den 10. juni 2023. Velkommen til årets fedeste fest på Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn. Vi ses!