Skip to content Skip to footer

Bands 2023

Pop
100%
Velkendte ørehængere
100%
Syng-med-garanti
100%

G

læd dig til et godt genhør med kæmpehits som ‘Vågner i natten’ og ’Sømand af verden”, når det danske poprockband Dodo & The Dodos fyrer op under musikken til Rock i Frederikshavn lørdag den 10. juni 2022

36 år som orkester er en smal sag, når man hedder Dodo & The Dodos – og netop derfor lægger bandet igen gårdspladsen ned, når de besøger Knivholt.

Koncerten indbyder til at sætte lidt mere kulør på tilværelsen, men også til at opleve en uformel stund med et af Danmarks mest velspillende orkestre, der garanterer velkendte ørehængere til dig, der vil holde en fest.

Som nogle af Danmarks fremmeste popambassadører, der gennem næsten fire årtier har spillet i alle afkroge af landet, kan der ikke sættes en tyk nok streg under, hvor meget Dodo & The Dodos glæder sig til at spille salen op med musik, du både kan synge og danse til. Du er med andre ord sikret en festlig koncertoplevelse, du sent vil glemme.

Biography

Rock i Frederikshavn lørdag den 10. juni 2023. Velkommen til årets fedeste fest på Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn. Vi ses!